Germanul Huck şi-a păstrat centura de campion mondial la grea-uşoară (WBO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul german Marco Huck şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria grea-uşoară, versiunea WBO, învingându-l la puncte, după 12 reprize, pe israelianul Ran Nakash, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la Halle (centrul Germaniei).

Huck, care şi-a pus în joc cu această ocazie, pentru a şasea oară, centura cucerită în august 2009, a fost declarat învingător de cei trei arbitrii-judecători (118-110, 118-110, 116-112), însă israelianul, aflat doar pe un modest loc 24 în clasamentul mondial, s-a dovedit un adversar dificil, chiar dacă a avut doar 10 zile la dispoziţie pentru a pregăti această luptă.

Germanul şi-a trecut, astfel, în palmares cea de-a 32-a victorie în 33 de meciuri (22 înainte de limită), în timp ce Nakash a înregistrat prima înfrângere în 26 de meciuri ca profesionist.

Marco Huck ar fi trebuit iniţial să-l întâlnească pe Giacobbe Fragomeni, însă italianul în vârstă de 41 ani, fost campion WBC la acestă categorie, s-a accidentat la finele lunii martie, iar Nakash a acceptat să-l înlocuiască, sperând să devină primul pugilist israelian care câştigă un titlu mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite