GIMNASTICĂ: Trupa Boney M, susţinută de gimnastele din lotul olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
GIMNASTICĂ: Trupa Boney M, susţinută de gimnastele din lotul olimpic
GIMNASTICĂ: Trupa Boney M, susţinută de gimnastele din lotul olimpic

Gimnastele din lotul olimpic al României au cântat şi au dansat alături de trupa Boney M, cu ocazia unui concert susţinut de cunoscuta formaţie în faţa a peste 5.000 de persoane prezente la "Zilele oraşului Deva".

Foarte degajată pe scenă, campioana olimpică Sandra Izbaşa a întreţinut atmosfera şi a efectuat chiar câteva elemente uşoare de gimnastică pe care le prezintă la un exerciţiu la sol.

"A fost o mare plăcere să particip la concert şi să fiu pe scenă. Ascult muzica Boney M de mică", a spus Sandra Izbaşa, apreciind că întâlnirea cu legendara formaţie reprezintă un fapt deosebit pentru ea.

De altfel, gimnastele românce au remarcat faptul membrii trupei Boney M cunoşteau rezultatele sportive ale lotului olimpic şi chiar aveau imagini cu ele descărcate de pe YouTube.

"I-am întâlnit pe membrii trupei înainte de concert. Aveau descărcate pe telefonul mobil imagini de pe YouTube, în care noi evoluam la diferite competiţii sportive. A fost extraordinar că am făcut cunoştinţă", a afirmat gimnasta Cerasela Pătraşcu.

Prezent alături de lotul olimpic, antrenorul Nicolae Forminte şi-a adus aminte de muzica Boney M şi s-a arătat mulţumit de faptul că gimnastele s-au simţit foarte bine la concert.

"Am crescut cu muzica acestei trupe şi mă bucur să-i văd în concert. Fetele au fost foarte încântate de concert, au dansat şi s-au simţit bine", a afirmat tehnicianul lotului naţional de gimnastică.

Fetele din lotul naţional de gimnastică s-au retras de pe scena sărbătorii, după ce Boney M a interpretat mai multe piese cunoscute, dar concertul trupei s-a încheiat abia spre miezul nopţii, după ce publicul i-a chemat pe artişti de la mai multe ori la rampă.

Zilele oraşului Deva vor continua sâmbătă, de la ora 17.00.

Manifestarea Zilele oraşului Deva se va încheia duminică. Oficial, ziua oraşului Deva este marcată, în fiecare an, pe data de 26 mai, iar în prima duminică de după această zi administraţia locală organizează manifestări dedicate momentului aniversar.

Sărbătoarea Zilele Oraşului Deva va beneficia de un buget în valoare de 530.000 de lei, sume alocate de la bugetul local şi din sponsorizări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite