Froch: "Bute este inexistent ca luptător!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial WBC la categoria supermijlocie, Carl Froch, l-a atacat dur pe pugilistul român Lucian Bute înaintea meciului în care acesta îşi va apăra pentru a şaptea oara centură IBF.

Sportivul britanic a afirmat că Bute a reuşit să-şi apere de şase ori centura datorită faptului că a luptat împotriva unor adversari mai slab cotaţi.

"Lucian Bute a luptat în prea multe boom-uri la Bell Centre pentru ca cineva să îl ia in serios. Sunt sigur că echipa lui e conştientă de faptul că lumea a ajuns la o saturaţie din acest punct de vedere. Cred că au realizat că, odată ajunşi la Showtime, au nevoie de adversari credibili, mult mai puternici. Ca om, Lucian pare un băiat de treabă, care ştie ce sa spună. Dar ca luptător, nivelul lui e inexistent. Nu îşi asumă niciodată nici un risc, nu îşi părăseşte zona de confort, practic nu se bate cu nimeni. Eu m-am luptat cu Taylor, Pascal, Kessler, Dirrel, Abraham, în timp ce el i-a avut adversari pe Andrade, Joppy şi Brinkley. Iar în primul meci cu Andrade a avut noroc. Pe Magee l-am făcut KO acum patru ani, dar probabil este cel mai bun luptător cu care va boxa Bute. Daca Lucian e aşa bun aşa cum spune lumea, trebuie să îl opreasca pe Magee.", a declarat Froch pentru Livefight.com.

Pugilistul britanic a mai afirmat că îşi doreşte să lupte împotriva lui Bute după ce se va impune în Super Six.

Partida dintre Lucian Bute şi Brian Magee, pentru titlul mondial IBF al categoriei supermijlocie, se va disputa ăîn data de 19 martie, la Centre Bell din Montreal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite