Froch: "Bute ştie că îl voi rupe în bucăţi, de aceea nu vrea să boxeze cu mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul britanic Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat că românul Lucian Bute evită o confruntare cu el deoarece ştie că va fi "rupt în bucăţi" şi îşi va pierde centura IBF.

Froch s-a calificat în week-end în finala turneului Super Six, după ce l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 runde.

"Bute este speriat şi îngrijorat de o eventuală confruntare cu mine. El ştie că îl voi rupe în bucăţi, este un meci pe care ştie că îl va pierde. De aceea nu se întâmplă un astfel de meci şi de aceea nu a intrat în turneul Super Six. Eu ţintesc centura lui IBF şi dacă îl voi întâlni vreodată i-o voi lua. Ţineţi mine asta", a declarat Froch.

Românul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, în data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Ulterior, el a anunţat că va disputa următorul meci la 9 iulie, în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite