Fraţii Klitschko vor să se retragă din activitate în acelaşi timp!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Klitschko
Fraţii Klitschko

Pugiliştii ucraineni Vladimir şi Vitali Klitschko s-ar putea gândi la varianta unei retrageri din activitate în acelaşi timp, în cazul în care Vladimir se va impune, sâmbătă, în meciul cu britanicul David Haye, a declarat unul dintre fraţi pentru agenţia SID.

"Dacă acest lucru se va întâmpla (n.r. - ca Vladimir să îl învingă pe Haye), atunci am putea să ne gândim la asta", a spus Vitali Klitschko.

Vladimir Klitschko va boxa cu Haye, sâmbătă, la Hamburg, pentru reunificarea titlurilor WBA, WBO şi IBF la categoria grea. Fratele său Vitali (40 de ani) îşi va pune, la rândul său, în joc centura WBC în data de 10 septembrie, în faţa polonezului Tomasz Adamek.

Vitali Klitschko a declarat pentru SID că i-ar fi plăcut ca el să fie cel care îl înfruntă pe Haye. "Îl invidiez puţin pe Vladimir. Mi-ar fi plăcut să-i închis eu gura acestui imbecil. Însă ştiu că Vladimir o va face la fel de mine ca mine. David Haye este arogant, nu are niciun respect faţă de adversar. Trebuie să i se arate într-un mod dureros unde se încheie spectacolul şi unde începe sportul" , a menţionat el.

Haye, campion WBA la categoria grea, i-a provocat de mai multe ori pe fraţii Klitschko în ultimii doi ani, prin declaraţiile sale. În mai, a spus că Vitali este un escroc care alege doar adversari pe care ştie că îi poate învinge. În plus, el a refuzat să dea mâna cu ucraineanul la o întâlnire publică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite