Francezul Mendy, posibilul adversar a lui Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa francezului Jean-Paul Mendy, în cazul în care îl va învinge, la 15 octombrie, pe americanul Jesse Brinkley, informează cotidianul L'Equipe.

Mendy a devenit challenger după ce a fost declarat învingător, sâmbătă seară, la Las Vegas, în confruntarea cu australianul Sakio Bika. Francezul a fost făcut KO de australian în prima rundă, dar Bika a fost descalificat, fiind considerat vinovat că l-a lovit pe adversarul său când acesta avea un genunchi la podea. Lovitura litigioasă l-a făcut KO pe pugilistul în vârstă de 36 de ani, care are în palmares 29 de victorii şi un meci nul. Francezul a fost transportat la spital din precauţie, iar acum se simte bine.

Lucian Bute (26 de victorii şi nicio înfrângere) şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

IBF l-a desemnat pe americanul Jesse Brinkley (35 de victorii, dintre care 22 prin KO, şi cinci înfrângeri, două prin KO) drept challenger obligatoriu al lui Bute, cei doi urmând să se întâlnească în data de 15 octombrie, la Montreal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite