Multiplul campion mondial Marian Drăgulescu a fost părăsit de părinţi chiar în ziua nunţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu şi soţia sa Corina (Foto: Sever Gheorghe)
Marian Drăgulescu şi soţia sa Corina (Foto: Sever Gheorghe)

După ce în urmă cu un an şi jumătate s-au căsătorit în secret la Vegas , celebrul oraş american, Multiplul campion mondial la gimnastică la gimnastică, Marian Drăgulescu, alături de soţia sa Corina au spus „Da" şi în faţa lui Dumnezeu. Nunta a avut loc la biserica Popa Soare din capitală.

Drăgulescu a mai fost căsătorit odată, cu Larisa şi au împreună doi copii, Beatrice şi i Richard. Fosta lui soţie l-a acuzat de curând că gimnastul a omis să le plătească acestora pensia alimentară de patru luni. Larisa i-a acuzat de neglijenţă iar banii cuveniţi copiilor ajung toţi la actuala soţie.


Corina, soţia lui Drăgulescu

În conflict cu părinţii

Şi pentru că certurile cu fosta sa soţie nu au fost de ajuns, Marian este în conflict şi cu părinţii săi. Silvia şi Toni, se spunea că vor lipsi de la ceremonie, pentru că sunt teribil de supăraţi pe fiul lor. Acesta a vândut o casă din Călugăreni. Gurile rele spun că cea vinovată pentru vânzarea pe ascuns a casei este Corina, soţia lui Marian. Cei doi îşi construiesc o vilă şi se pară că au rămas fără bani, iar la sfatul Corinei, gimnastul a vândut casa părinţilor pe 20.000 de euro pentru a reuşi să termine locuinţa.

Citeşte pe click.ro care este motivul certurilor dintre Marian şi părinţii săi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite