Fosta canotoare Valeria Răcilă va participa la maratonul de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta canotoare Valeria Răcilă van Groningen a declarat, joi, că va alerga la maratonul de la Londra, programat duminică, precizând că s-a pregătit timp de o lună la Palma de Mallorca alături de soţul său Steven van Groningen.

"Duminică o să alerg la maratonul de la Londra. Am fost o lună în cantonament la Mallorca şi sper să iasă bine. Încurajez mişcarea, în special alergarea, pentru că dacă ştii să alergi, poţi să faci orice. Copiii mei, care sunt la studii în Olanda, fac canotaj şi sunt foarte mândră", a spus Răcilă.

Valeria Răcilă van Groningen are 53 de ani şi este campioană olimpică în proba de simplu la ediţia din 1984 de la Los Angeles. La ediţia din 1980 de la Moscova, Răcilă a câştigat medalia de bronz în proba de două vâsle. Răcilă organizează, de asemenea, Maratonul Internaţional de la Bucureşti.

Aproximativ 20 de foşti sportivi şi antrenori care nu au rentă viageră au fost invitaţi, joi, la o masă tradiţională de Paşte, organizată de fostele campioane olimpice la canotaj Valeria Răcilă van Groningen, Doina Ignat şi Elisabeta Lipă, la Corbeanca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite