Flavius Koczi, campion naţional la individual compus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Flavius Koczi a câştigat, vineri, la Oneşti, titlul naţional la individual compus, în cadrul Campionatelor Naţionale, în timp ce în concursul pe echipe locul întâi a revenit clubului CSM Bistriţa.

Flavius Koczi (legitimat la Dinamo Bucureşti) şi-a făcut cel mai frumos cadou în ziua în care a împlinit 24 de ani. El a câştigat titlul naţional cu un total de 89.400 puncte, fiind urmat pe podium de Marius Berbecar (CSM Bistriţa, 88.400) şi Cristian Băţagă (CSM Bistriţa, 87.750).

Concursul masculin pe echipe a fost câştigat de clubul CSM Bistriţa (260.600 puncte), urmat pe podium de Dinamo Bucureşti (257.350) şi CSŞ-CSM Reşiţa (241.500).

Tot vineri, în deschiderea competiţiei, titlul de campioană naţională la individual compus a revenit Anei Porgras (Farul Constanţa), cu un total de 58.650 puncte, care a fost urmată pe podium de Amelia Racea (Cetate Deva, 58.525) şi Raluca Haidu (Cetate Deva, 57.675). În competiţia pe echipe, titlul naţional a revenit clubului Cetate Deva (172.275), fiind urmată în clasament de Dinamo Bucureşti (152.400) şi AS Gimnastică Bacău (151.750).

În competiţia feminină au participat şi câteva dintre componentele lotului Marii Britanii, în timp ce la masculin au concurat şi gimnaşti din Turcia şi Puerto Rico. Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, ambii reveniţi în circuitul competiţional după ce renunţaseră la performanţă, au primit aplauze la scenă deschisă după fiecare exerciţiu executat.

Sâmbătă şi duminică vor avea loc finalele pe aparate, la feminin şi masculin, competiţia desfăşurându-se în Sala "Nadia Comăneci", din Oneşti.

Campionatele Naţionale reprezintă unul dintre ultimele teste pentru componenţii loturilor olimpice, înaintea participării la Campionatele Mondiale din luna octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite