Koczi, medalie de aur în finala de la sol, la Cupa Mondială de la Zibo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Flavius Koczi a obţinut, duminică, medalia de aur în finala de sol şi pe cea de bronz la sărituri, la Zibo Cup (China).

Koczi a primit în finala de la sol nota 15.450. Cu aceeaşi notă a fost recompensat şi americanul Steven Legendre, cei doi împărţind prima treaptă a podiumului.

În finala de la sărituri, Koczi s-a clasat al treilea, cu 15.512. Pe podium au mai urcat Igor Radivilov (16.125) şi americanul Steven Legendre (15.687). Zibo Cup este singurul concurs individual pe aparate de categoria A din Cupa Mondială, la care au participat aproximativ 50 de gimnaşti, reprezentând 21 de ţări. În concursul feminin din China, România nu a fost reprezentată, însă gimnastele din loturile naţionale şi gimnaştii vor avea parte de alte concursuri în această lună: Cupa Berlinului (juniori, 13-15 aprilie), Challenge Cup de la Osijek (masculin şi feminin, 27-29 aprilie), concurs bilateral cu Franţa (feminin, la Cholet, 21 aprilie), concursul triunghiular de la Ulm (feminin, cu Marea Britanie şi Germania, la Ulm, 27-28 aprilie).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite