Final de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de mai bine de trei ore a durat festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice, una dintre cele mai frumoase din istorie, după cum au apreciat specialiştii. Spectatorii prezenţi pe

Timp de mai bine de trei ore a durat festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice, una dintre cele mai frumoase din istorie, după cum au apreciat specialiştii.

Spectatorii prezenţi pe stadionul "Cuib de pasăre" din Beijing au fost impresionaţi, şi de această dată, de artificiile care au invadat aproape orice spaţiu din arenă.

Pentru ultima oară, atleţii au păşit în arenă, iar delegaţia României a fost aplaudată la scenă deschisă de fani.

Cea care a purtat drapelul tricolor a fost Georgeta Andrunache, deţinătoare a titlului suprem în proba de două rame feminin, la canotaj, alături de Viorica Susanu.

După ce flacăra olimpică s-a stins, primarul Londrei, Boris Johnson, a primit drapelul olimpic. "Sunt emoţionat şi uimit de tot ceea ce s-a întâmplat la Beijing. Sunt mândru că Marea Britanie este ţara care va găzdui următoarea ediţie a

Jocurilor Olimpice şi sunt sigur că Londra va fi o gazdă excelentă pentru sportivii care vor veni să se întreacă în 2012", a declarat Johnson, care a mai precizat că bugetul competiţiei va fi de peste nouă miliarde de lire sterline.

Ieri, în capitala Marii Britanii, peste patru mii de oameni au asistat la un spectacol în cinstea Olimpiadei care va avea loc la Londra. Palatul Buckingam a fost gazda acestui concert ce a durat mai bine de două ore.

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing a impresionat pe toată lumea. Organizatorii au ales să uimească din nou printr-un superb spectacol de sunet şi de lumină din care nu au lipsit artificiile.

Flacăra olimpică s-a stins, după aproximativ trei săptămâni de întrecere, în aplauzele spectatorilor care au privit entuziasmaţi show-ul creat de chinezi. Timp de trei ore, spectatorii prezenţi pe stadionul "Cuib de pasăre" din Beijing au putut să urmărească, pentru ultima dată, delegaţiile prezente la această a 29-a ediţia a Jocurilor

Olimpice, multă lume spunând că a fost una dintre cele mai reuşite din istorie. Următoarea Olimpiadă va avea loc la Londra, în 2012. În capitala Marii Britanii, mii de oameni au asistat ieri la un concert în faţa Palatului Buckingham, pentru a sărbători evenimentul de peste patru ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite