„Fantoma“ s-a speriat de Bute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Kelly Pavlik, fost campion mondial la categoria mijlocie, trebuia să-l întâlnească, sâmbătă, pe conaţionalul său Darryl Cunningham, iar în cazul unei victorii urma să lupte cu Bute, la 5 noiembrie. Pavlik a anunţat, însă, că nu va lupta în nicuna dintre aceste partide.

Conform Boxingscene.com, „Fantoma" ar fi încasat circa 1,35 milioane de dolari pentru meciul cu Bute. Însă americanul a aflat că danezului Mikkel Kessler i s-a propus un contract mult mai mare, de peste trei milioane de dolari, pentru a boxa cu românul. „Nu am de gând să boxez cu un stângaci pentru atât de puţini bani", a spus Pavlik. Este pentru a cincea oară când Pavlik refuză o luptă în ultimii doi ani, precedentele patru întâlniri fiind anulate din cauza unor accidentări ale americanului sau din cauza faptului că urma tratamente de dezalcoolizare.

În acest context, cel mai probabil viitorul adversar al lui Bute va fi veteranul Glen Johnson (42 de ani). „Road Warrior" a adunat 51 de victorii la profesionişti şi 15 înfrângeri. Jamaicanul a disputat ultimul meci în iunie, contra lui Carl Froch, în Super Six, pierzând după o decizie controversată a arbitrilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite