Fakro a dat peste cap planurile gălăţencelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metal trebuie să câştige „dubla“ cu rusoaicele
Metal trebuie să câştige „dubla“ cu rusoaicele

Rezultatele înregistrate în etapa a două din Liga Campionilor, grupa D, la feminin, au complicat serios lupta pentru calificare. După ce câştigase cu 3:1 meciul cu Fakro Muszyna (Polonia), pe 1 decembrie, la Buzău, antrenorul Zoran Terzici declara că echipa lui se poate califica în Top 12 cu încă o victorie.

Între timp însă, s-au disputat meciurile rundei cu numărul 2, iar victoria categorică (3:0) obţinută de învinsa campioanei României, în faţa rusoaicelor de la Odintsovo, a complicat serios situaţia.

Metal a pierdut la aceeaşi diferenţă în Italia, cu Novara, rezultat care a coborât formaţia din oraşul dunărean pe locul 3 în grupă. Şi a urcat pe Fakro pe poziţia a doua, la egalitate de puncte (3) cu gruparea noastră. Novara nu dă semne că ar putea pierde vreun meci în această serie.

Ceea ce înseamnă că pentru două locuri care asigură prezenţa în primele douăsprezece echipe ale Europei se luptă celelalte trei echipe. În contextul actual, pentru gălăţence, meciul de marţi, (ora 17.00, la Buzău), cu Odintsovo are o miză foarte mare. Metal are doar varianta victoriei.

Pentru românce există o posibilitate şi mai bună pentru a se califica: să se impună în partidele cu Odintsovo - returul se joacă pe 7 ianuarie. Aşa, ea ar fi calificată indiferent de rezultatele pe care le va obţine în ultimele două etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite