FOTBAL: Fostul coleg al lui Marian Cozma, croatul Ivan Pesic a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivan Pesic, cel care a fost înjunghiat împreună cu regretatul sportiv român, pe 8 februarie la un club din Weszprem a părăsit vineri spitalul, anunţul fiind făcut de directorul spitalului, Jeno Racz.

Directorul spitalului a mai precizat că Ivan Pesic va trebui să se prezinte luni, pentru un examen medical, la medicul sportiv, după care va putea pleca acasă, la Zagreb, unde va continua tratamentul ambulatoriu, nemaifiind necesară internarea sa în spital.

În zorii zilei de duminică 8 februarie, în barul ''Patriota'' din Veszprem, un grup mai mare de persoane a intrat într-o dispută verbală cu grupul de handbalişti ai echipei MKB Vesprem care participau la o petrecere, în scandalul care a izbucnit fiind ucis handbalistul Marian Cozma, component al echipei locale şi al naţionalei României.
Totodată, au fost grav răniţi coechipierii lui Cozma, Ivan Pesic şi Zarko Sesum, care au sărit în ajutorul colegului lor. Portarul Ivan Pesic, component al echipei naţionale a Croaţiei, a fost înjunghiat de către unul dintre agresori în rinichi, rana periclitându-i viaţa. Sângerând abundent, Pesici a parcurs pe picioare, ajutat de un alt coleg de echipă, sârbul Uros Vilovski, cei 400 de metri până la spital, fiind introdus imediat în sala de operaţie, unde i-a fost extirpat un rinichi. A scăpat cu viaţă însă, după toate probabilităţile nu va mai putea juca handbal niciodată.
Sârbul Zarko Sesum, component de bază al naţionalei ţării sale, care a fost rănit la faţă şi la ochi, la un moment dat fiind în pericol de a-şi pierde ochiul stâng, a fost externat din spital în cursul zilei de marţi, starea lui ameliorându-se considerabil. În prezent se reface acasă la părinţi, în oraşul Bacska Palanka, din Vojvodina, Republica Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite