Exclus dintr-un turneu de golf deoarece nu i-a sunat telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul american de golf, Jim Furyk, a fost descalificat de la turneul „Barclays" după ce a întârziat la partida care avea să o susţină într-o dimineaţă din cauză că alarma telefonului său nu a sunat .

Al şaselea jucător al lumii, Jim Furyk s-a trezit la ora 7:23 miercuri dimineaţă, doar cu 7 minute înainte de a începe partida pe care trebuia să o dispute. În ciuda vitezei sale, jucătorul a întârziat ceea ce a atras excluderea sa de la turneu.

„Întotdeauna folosesc telefonul pentru a mă trezi, dar cred că bateria era deja pe terminate când am adormit. Nu ştiu dacă am probleme cu încărcătorul, dar cert este că acesta nu a mai sunat", a explicat americanul.

Acest incident poate să-l coste destul de scump pe Jim deoarce competiţia face parte din play-offul pentru Cupa Fedex, unde jucătorul american este în prezent pe locul 3. Ştiind că victoria de la „Barclays" îi aduce şi 10 milioane de dolari câştigătorului, se pare că telefonul lui Jim i-a făcut o gaură destul de mare în buzunar.

Regulile unui turneu Pro la golf sunt foarte clare. Un jucător nu are voie să întârzie, nici chiar starurile, doar dacă este accidentat sau are o problemă familiară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite