Eşec şi nervi pentru echipa lui Vasile Stângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Energia conduce Steaua cu patru goluri
Energia conduce Steaua cu patru goluri

Echipa de handbal masculin Ştiinţa Bacău a învins miercuri, în deplasare, formaţia Energia Pandurii Tg. Jiu, scor 30-29 (14-12), în meci jucat în devans la etapa a X–a a Ligii Naţionale.

Meciul a fost extrem de disputat, plin de faze spectaculoase, dar şi un incident, care a speriat banca tehnică a Ştiinţei, în minutul 40, când pivotul gazdelor, Savenco, l-a atacat periculos în zona gâtului pe Gurkovsky. Savenco a părăsit terenul cu cartonaş roşu acordat direct, la scorul 16-18.

Victoria de la Tg. Jiu a mărit zestrea de puncte a băcăuanilor la 12, în timp ce Energia rămâne cu 16, pe locul trei.

Meciul a fost programat în devans, pentru că sâmbătă, la data oficială a etapei a X-a, Ştiinţa Bacău are programată disputa din Belgia, cu Initia Hasselt, din turul trei al Challenge Cup.

Tot în devans s-a disputat, marţi, partida dintre CSM Oradea-UCM Reşiţa, scor 25-32 (13-17). Celelalte meciuri din etapa a X-a se vor derula astfel: Steaua Bucureşti-CSM Bucureşti (vineri), Dinamo Braşov-CSM Satu Mare, U Transilvania Cluj-Poli Timişoara şi HC Odorhei-Minaur Baia Mare (sâmbătă) şi CSU Suceava-HCM Constanţa (duminică).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite