Emilia Eberle, premiată de rectorul Universităţii "Vasile Goldiş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Emilia Eberle Kolar a primit, azi, în cadrul unei festivităţi organizate la sediul Clubului Sportiv Municipal Arad, o diplomă de excelenţă şi o medalie omagială din partea senatului Universităţii de Vest "Vasile Goldiş".

Stabilită în Statele Unite ale Americii din 1989, Eberle a declarat că se gândeşte să se întoarcă în ţară. "Nu ştiu ce ne va aduce viitorul, dar ne-am gândit de multe ori să ne întoarcem acasă", a spus multimpla campioană mondială şi europeană, care a fost însoţită la eveniment de soţul său, Frank Kolar şi de fiul său, Roland. Emilia Eberle a mai precizat că se bucură pentru întoarcerea cuplului Mariana Bitang - Octavian Bellu la conducerea lotului naţional de gimnastică.

Rectorul Universităţii "Vasile Goldiş", Aurel Ardelean, a declarat că, în cazul în care doreşte să se întoarcă, fosta gimnastă va avea tot timpul un post asigurat în cadrul Universităţii Arad. "Aradul trebuie să fie mândru că a avut o asemnea reprezentantă într-un sport cu asemenea tradiţie în România", a menţionat Ardelean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite