Radu Ilioi de CSM Sibiu a câştigat Cupa Municipiului Bucureşti la sărituri peste obstacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Ilioi primeşte trofeul
Radu Ilioi primeşte trofeul

Clubul de Echitaţie Equestria, împreună cu Federaţia Ecvestră Română şi sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, a premiat în acest week-end câştigătorul competiţiei de sărituri peste obstacole "Marele Premiu al Municipiului București", organizată în perioada 22-25 septembrie 2011.


Competiţie cu mare tradiţie în România, concursul a revenit anul acesta în atenţia iubitorilor de echitaţie după patru ani de absenţă, graţie Clubului Equestria şi s-a desfăşurat la Baza Hipică "Equestria" din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com. Snagov.

Câştigătorul concursului "Marele Premiu al Municipiului Bucureşti" a fost Radu Ilioi cu armăsarul Anareno de la clubul CSM Sibiu.

În prezenţa unui public numeros şi interesat, competiţia a trezit un interes similar şi în rândul comunităţii hipice din România, la start înscriindu-se peste 80 de cai, 30 de călăreţi de la circa 15 cluburi de echitaţie atât din Bucureşti, cât şi din provincie, care au concurat pentru premii în valoare de 26.000 lei. Participanţii au trecut prin mai multe probe de obstacole: începând de la 80 cm până la cel mai mare nivel 130 cm, 140 cm (Marele Premiu al Bucureştiului).

"Suntem mândri şi bucuroşi că am reuşit, prin Clubul Equestria, să reluăm după 4 ani de absenţă această competiţie cu tradiţie în România. Marele Premiu al Bucureştiului este un concurs binecunoscut în rândul iubitorilor de echitaţie. Publicul numeros, nivelul competiţional şi ecourile din mass-media dovedesc faptul că am reuşit să-l readucem în actualitate. Încercăm cu fiecare concurs organizat de clubul nostru să popularizăm acest sport minunat şi să-l prezentăm la cel mai înalt nivel şi sperăm ca de anul viitor să ne înscriem şi în circuitul internaţional. Prin aceste iniţiative dorim să creăm un public avizat, educat, care să înceapă să iubească acest sport şi să îl susţină" - Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria-

Spectacolul a fost deschis publicului larg, care a avut intrare liberă pentru cele 300 de locuri disponibile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite