Echitaţie / Clubul Equestria organizează Cupa Municipiului Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de Echitaţie Equestria, împreună cu Federaţia Ecvestră Română şi sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, organizează în perioada 22-25 septembrie 2011 concursul de sărituri peste obstacole "Marele Premiu al Oraşului Bucureşti". Competiţie cu mare tradiţie în România.

Concursul revine anul acesta în atenţia iubitorilor de echitaţie după patru ani de absenţă şi se desfăşoară la Baza Hipică "Equestria", din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com.Snagov.

"Suntem mândri să organizăm această competiţie cu tradiţie în România. Marele Premiu al Bucureştiului este un concurs binecunoscut în rândul iubitorilor de echitaţie şi am dorit să-l readucem în actualitate şi de asemenea să-l facem cât mai cunoscut marelui public. Încercam cu fiecare concurs organizat de clubul nostru să popularizam acest sport minunat şi să-l prezentăm la cel mai înalt nivel." - Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria.

Competiţia se realizează sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, venind sa întregească acţiunile şi manifestări anunţate în cadrul Zilelor Oraşului Bucureşti, ediţia 2011. La eveniment va fi prezent Primarul General al Capitalei, Prof.Dr.Sorin Oprescu, în calitate de Preşedinte de Onoare al concursului, care va decerna câştigatorului Cupa Municipiului Bucureşti. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbata 24 septembrie 2011 ora 15:30.

În concurs sunt înscrişi peste 110 de cai, cu călăreţi din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară. Competiţia reuneşte atât sportivi profesionişti, cat şi amatori, cai consacraţi dar şi cai debutanţi si premii în valoare de 26.000 lei.

Spectacolul este deschis publicului larg. Clubul are amplasată o terasă exterioară cu vedere spre terenul exterior de unde se poate viziona concursul şi o terasă interioară cu vedere spre terenul de încălzire al cailor. În total sunt disponibile 300 de locuri. Intrarea este liberă. Pe parcursul competiţiei, spectatorii vor avea ocazia să viziteze cateva standuri, care aduc intr-un spatiu neconventional produse de bun gust si calitate: covoare orientale prezentate de Galeria Buhara, bijuterii de design Oxette, unelte de gradinarit Fiskars, degustari de vinuri si o expozitie de tablouri pe teme ecvestre.

Cei mici vor putea să vadă mica fermă de animale domestice a Clubului Equestria, sau să încerce câteva minute o plimbare pe unul din poneii clubului. De asemenea, tot pentru ei va fi organizată şi o tombola, al cărei câştigator va primi din partea clubului un abonament de 10 lecţii de călărie gratuite. Pentru ei, dar şi pentru cei mari, după încheierea concursului, duminică se vor oferi lecţii de echitaţie, atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite