EXCLUSIV/Daniel Ghiţă: "Aş prefera o luptă cu Saki, Kyotaro sau Mo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria de senzaţie împotriva olandezului Zimmerman în gala K1 World Grand Prix Final 16, de la Seul, Daniel Ghiţă a devenit primul român calificat în finala K1 de la Yokohama. Românul speră să evite mâine la tragerea la sorţii un duel cu gigantul Semmy Schilt, adversar care l-a învins anul trecut.

Victoria fabuloasă prin KO în faţa celui poreclit  "Spărgătorului de oase" a creat senzaţie în lumea K-1. Meciul lui Daniel Ghiţă cu Zimmerman a fost votat cel mai spectaculos duel al galei din Coreea de Sud. "Am vorbit cu Zimmerman după meci. E mai ok, dar mi-a zis totuşi că se va duce să îşi facă un RMN la cap în Olanda după care va veni să se relaxeze în România pentru că are mulţi amici aici", ne-a declarat Daniel Ghiţă.

Intră aici pentru a vedea cum l-a trimis Ghiţă la podea pe Zimmerman:

"De mic copil visam să ajung aici şi este o mare realizare pentru mine să fiu printre aceşti campioni. Sunt foarte fericit, am primit cred vreo 300 de mesaje de felicitare de la amici şi de la fani", a mai adăugat entuziasmat luptătorul român.

Finala K-1 va avea loc pe 11 decembrie la Yokohama. Sferturile din piramidă vor fi aflate luni în stilul deja cunoscut al K-1 - Fiecare luptător va extrage o bilă cu un număr de ordine, numărătoare ce apoi îi dă fiecăruia dreptul să-şi aleagă locul pe tabloul final. Dacă Daniel nu va avea ghinion să extragă bila cu numărul 1 sau pe cea cu numărul 8, el îşi va putea alege astfel un adversar mai uşor.

"Aş prefera în prima rundă un meci cu Saki, Kyotaro sau Mighty Mo. Cel mai incomod adversar posibil ar fi fără îndoială Semmy Schilt deoarece gabaritul lui îi împiedică pe toţi adversarii să se lupte pe stilul propriu. Deşi gala este în Japonia, nu îmi este frică să mă bat cu Kyotaro. Nu cred că s-ar putea repeta istoria din meciul lui cu Le Banner pentru că îl voi doborî înainte de ultimul gong", a comentat ironic Daniel Ghiţă.

Adversari posibili:

1. Tyrone Spong
2. Gokhan Saki
3. Kyotaro
4. Peter Aerts
5. Mighty Mo
6. Semmy Schilt
7. Alistair Overeem.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite