Duelul revenirilor, câştigat de Clijsters

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clijsters şi Henin, rivale pe teren Foto: reuters
Clijsters şi Henin, rivale pe teren Foto: reuters

Finala de la Brisbane (Australia) a adus la fileu două dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale deceniului, care au revenit recent în turneele oficiale după retrageri de mai bine de un an de zile.

Este vorba despre belgiencele Kim Clijsters şi Justin Henin. Prima şi-a marcat „întoarcerea" în circuitul mondial în luna august a anului trecut, câştigând US Open, după aproape doi ani de absenţă, timp în care s-a căsătorit şi a dat naştere şi unei fetiţe.

Justine Henin a avut două mingi de meci

De cealaltă parte, conaţionala sa Henin şi-a făcut revenirea chiar la turneul australian, după ce a lipsit 18 luni de pe teren.

Traseul său a fost la fel de spectaculos, Justine ajungând până în finală după ce a depăşit adversare puternice, precum Petrova sau Ana Ivanovici.

Meciul a fost dramatic, pentru că în setul trei Henin a avut două mingi de meci, însă Clijsters şi-a stăpânit mai bine emoţiile de final, câştigând cu 6-3, 4-6, 7-6(6) şi obţinând al doilea trofeu de la întoarcerea sa în circuit.

Spania a câştigat Cupa Hopman

Echipa Spaniei a învins Anglia, cu scorul de 2-1, în finala Cupei Hopman, singura competiţie dedicată dublului mixt.

Ibericii Maria Jose Martinez Sanchez şi Tommy Robredo au fost în aceeaşi grupă cu românii Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu, de care au trecut cu 3-0, după ce „Hane" a abandonat din cauza unei rupturi fibrilare la aductorul stâng.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite