Două românce la Cupa Mondială de la Glasgow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastele române Amelia Racea, medaliată cu bronz la individual compus, în cadrul Campionatelor Europene de la Berlin, şi Raluca Haidu, vor participa în acest weekend la etapa de Cupă Mondială, care va avea loc în Kelvin Hall International Sports Arena din Glasgow.

În competiţia masculină vor evolua nume cunoscute ale gimnasticii mondiale, printre care germanul Philipp Boy, noul deţinător al titlului european la individual compus, britanicul Daniel Purvis, medaliatul cu bronz în aceeaşi probă, ucraineanul Nikola Kuksenkov, americanul Jonathan Horton, medaliat cu argint de la bară fixă la Jocurile Olimpice de la Beijing şi cu bronz la Campionatele Mondiale, la individual compus.

De la feminin nu vor lipsi Elisabeth Seitz (Germania), Jessica Lopez (Venezuela) sau Vasiliki Millousi (Grecia).

Circuitul FIG World Cup Series are premii de 100.000 de franci elveţieni pentru fiecare din cele şase etape, Jacksonville (SUA, 5 martie), Paris (Franţa, 19-20 martie), Glasgow (Marea Britanie, 16 aprilie), Moscova (Rusia, 13-14 mai), Stuttgart (Germania, 12-13 noiembrie), Tokyo (Japonia, 26-27 noiembrie).

Concursurile de la Paris şi Moscova au în program doar concursul pe aparate, celelalte programând şi individualul compus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite