VIDEO Doroftei loveşte sub centură: „Anturajul lui Bute vrea doar bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonard Doroftei
Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a vorbit, în exclusivitate pentru adevarul.ro, despre relaţia sa cu Lucian Bute, dar şi despre şansele lui Daniel Ghiţă de a câştiga titlul mondial în K1.

„Moşul" şi-a început discursul prin a preciza că între el şi Bute nu este niciun conflict, dar că „Mister KO" ar trebui să se lupte cu adversari mult mai puternici. „Nu este niciun scandal între noi, nu am nimic cu el ca om, dar mie nu mi-a plăcut ultimul lui meci. Am încredere în el, este un boxer extraordinar, dar adversarul lui nu a arătat că este un challenger bun", a spus Doroftei.

Citiţi şi:

TVR nu a transmis meciul lui Bute pentru că era nerentabil

Bute: „Îmi pare rău că meciul s-a transmis pe cinci continente, dar în România nu s-a văzut“

În continuare, fostul campion mondial WBA la categoria uşoară i-a dat un sfat lui Bute, dar a şi atacat staff-ul gălăţeanului, precizând că are un anturaj prost, care urmăreşte doar îmbogăţirea rapidă. „Bute putea să aibă meciuri mult mai bune şi mai frumoase. Lui i-ar trebui gale mai tari în America, pentru a urca în top, dar anturajul lui are alte interese, pentru ei e doar o afacere, vor să facă bani", a precizat, pentru adevarul.ro, „Moşul".

Lucian Bute şi Ruder Obreja

Doroftei a vorbit şi despre o prietenie mai veche pe care a avut-u cu Lucian, dar şi despre ce a scris presa străină despre ultimul meci al lui Bute. În plus, el a încercat să dea şi o definiţie a cuvântului „box", spunând că „box înseamnă să te baţi şi cu adversari mai puternici decât tine, să câştigi, dar să şi pierzi. Este adevărat, am fost prieteni, dar eu am plecat în Canada şi el a rămas aici. Uitaţi-vă la ce spune presa internaţională despre ultimul meci al lui Lucian şi o să vedeţi că eu nu am fost prost cu ce am zis".

Leonard Doroftei şi Raul Balbi

În final, Leonard Doroftei a discutat şi despre Daniel Ghiţă şi Ionuţ „Pitbull" Atodiresei. „Îl admir foarte mult pe Ghiţă şi am tot respectul pentru el. Ştiu de unde a plecat şi a reuşit să ajungă foarte sus. Poate câştiga titlul mondial, suntem toţi alături de el. Şi «Pitbull» este un sportiv bun, a făcut mult sport la viaţa lui. «Perversu' de pe Târgu Ocna» nu va rezista în faţa lui mai mult de o repriză", a încheiat „Moşul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite