Diana Chelaru: "Sunt fericită când se cântă imnul României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliata cu argint la sol din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin, Diana Chelaru, a declarat, luni, la revenirea în ţară, că este fericită atunci când se cântă imnul României la concursurile internaţionale, indiferent dacă ea este clasată pe locul doi sau trei.

Vezi galerie foto de la sosirea gimnaştilor la salonul oficial al aeroportului Otopeni

image

"Nu m-am simţit nedreptăţită la sol, pentru că nu am avut un exerciţiu perfect. Sunt fericită când se cântă imnul României, indiferent dacă eu sunt pe locul doi sau trei. Această medalie mi-a oferit încrederea pentru a o lua pe cea de aur data viitoare", a spus Chelaru.

Diana Chelaru a afirmat că nu are nevoie de un antrenor care să îi spună câte dulciuri poate mânca. "Trebuie să avem grijă singure, nu trebuie să ne spună nimeni nimic. Pentru că dacă sărim calul, nu ne mai ducem integralele la fel de uşor cu câteva kilograme în plus", a adăugat Chelaru, care a fost aşteptată la aeroport de tatăl său, Lucian Chelaru.

Delegaţia feminină de gimnastică care a participat la CE de la Berlin a sosit la Bucureşti, luni, la ora 17.30, cu o cursă de la Frankfurt, şi a fost aşteptată la Aeroportul Henri Coandă de Otilia Bădescu, Doina Melinte şi Ionela Târlea.

România a ocupat locul doi în clasamentul general pe medalii de la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin, competiţie care s-a încheiat duminică şi în care sportivii din Rusia s-au aflat de cele mai multe ori pe podium.

Sportivii români au câştigat şase medalii, dintre care trei de aur, două de argint şi una de bronz. Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au adus delegaţiei României o medalie de aur şi una de argint în finala de la sol. Sandra Izbaşa a mai câştigat o medalie de aur la sărituri, iar la individual compus feminin Amelia Racea s-a clasat a treia. La masculin, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur la sol şi pe cea de argint la individual compus. România a avut ca obiectiv la CE de la Berlin câştigarea a 1-2 medalii.

Vezi imagini de la sosirea gimnaştilor la salonul oficial al aeroportului Otopeni:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite