Diaconu, favorit în meciul cu Henry!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 La casele de pariuri, românul are o cotă de 1.20 pentru victorie, în timp ce adversarul său a primit o cotă de 4.33

Au mai rămas patru zile până când Adrian Diaconu îl va întâlni pe americanul Chris Henry pentru titlul de campion interimar la categoria semigrea, în versiunea WBC. Românul, care va boxa la Bucureşti în Sala Polivalentă, spune că acest meci este cel mai important al carierei.

„Este cel mai important meci din viaţa mea. Mă pregătesc de trei luni strict pentru această luptă, am făcut reprize de sparring cu trei parteneri diferiţi, unul foarte apropiat ca stil de Henry”, a menţionat Diaconu, care va avea o bursă de 600.000 de euro. Dar şi pentru adversarul său, Chris Henry, întâlnirea este cea mai importantă din viaţă. „O să câştig acest meci.

13 este cota pe care a primit-o Diaconu pentru a-l face KO pe Henry în runda a şasea sau a şaptea


Diaconu nu are nicio idee de ce îl aşteaptă în ring. Cred că aceasta este întâlnirea anului pentru că şi Adrian este un pugilist foarte bun. M-am pregătit bine, iar la Bucureşti voi câştiga şansa de a lupta cu centura pe masă. Astfel de meciuri vin o dată în viaţă şi de aceea sunt hotărât să câştig”, a afirmat şi americanul, care este pregătit de celebrul Ronnie Shields.

Tehnicianul a mai lucrat în trecut cu Mike Tyson, Jesse James Leija şi Evander Holyfield, iar 2003 a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului de către “World Boxing Hall of Fame”. În ciuda acestei exuberanţe afişate de american, casele de pariuri merg pe mâna lui Diaconu. Astfel, acesta a primit o cotă de 1.20 pentru o victorie, în timp ce adversarul a primit o cotă de 4.33.

Un egal între cei doi este foarte puţin probabil, astfel că acest rezultat are o cotă de 29.00. Dar majoritatea specialiştilor cred că românul va câştiga întâlnirea înainte de limită şi cred că Diaconu îl va face KO pe american în runda 6 sau 7. Gala, care va avea loc sâmbătă, va putea fi urmărită, în direct, la ProTV, cu începere de la ora 20.30. Tot în această gală, Jojo Dan îl va întâlni pe argentinianul Raul Balbi, în încercarea de a-şi apăra centura NABA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite