Diaconu, ameninţat de promotorul lui Dawson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promotorul pugilistului Chad Dawson, Gary Shaw, a lansat un avertisment către românul Adrian Diaconu, spunând că la meciul ce va avea loc în data de 21 mai americanul va fi mai rapid şi mai incisiv ca niciodată, informează ruefrontenac.com.

"Ai face bine să îţi legi bine şireturile Adrian, pentru că va trebui să înfrunţi un Chad Dawson mai rapid şi mai incisiv ca niciodată", a afirmat Shaw.

Diaconu şi Dawson vor boxa în data de 21 mai, la Montreal, într-un meci la categoria semigrea, versiunea WBC. Învingătorul acestui meci îl va întâlni apoi pe câştigătorul confruntării Jean Pascal - Bernard Hopkins, contând pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea.

"Chad speră ca Pascal să câştige meciul revanşă cu Hopkins, pentru că are un cont de reglat cu el. Fac o predicţie: Chad îi va învinge pând pe rând pe Diaconu şi pe Pascal, iar apoi va avea cele mai lucrative meciuri din cariera sa. Nu glumesc când vă spun că nu îl veţi recunoaşte pe Dawson, luna viitoare. Antrenorul Emmanuel Steward munceşte pentru a-mi transforma protejatul într-o bestie feroce în ring", a menţionat Gary Shaw.

La sfârşitul lunii martie, Adrian Diaconu a declarat că este pregătit să facă meciul vieţii împotriva lui Chad Dawson şi că nu se va opri până când nu-şi va recuceri titlul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite