Daniel Brata şi Vlăduţ Simionescu, eliminaţi în turul doi la CM de judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii sportivi români intraţi în competiţie la Campionatul Mondial de judo de la Tokyo, Daniel Brata şi Vlăduţ Simionescu, au fost eliminaţi, joi, în preliminariile categoriilor 100, respectiv plus 100 de kilograme.

Daniel Brata a fost eliminat din turul doi al grupei A, categoria 100 de kilograme. Sportivul român a debutat cu victorie în faţa thailandezului Banpot Thonglim, dar nu a mai putut trece de francezul Thierry Fabre.

La categoria plus 100 de kilograme, Vlăduţ Simionescu a obţinut doar o victorie în grupa D, în faţa lui Abubakr Rahmonov (Tadjikistan), după care a cedat în faţa polonezului Janusz Wojnarowicz.

Din delegaţia României mai fac parte şase sportivi, din care patru fete.

Sâmbătă vor intra în competiţie Costel Dănculea, la categoria 73 de kilograme, plus campioana europeană Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu, ambele la categoria 57 de kilograme.

În ultima zi a CM de la Tokyo vor intra în concurs campioana olimpică Alina Dumitru, la 48 de kilograme, în încercarea de a cuceri singura medalie, aurul mondial, care îi lipseşte din panoplie, în care strălucesc şase titluri europene, cel olimpic şi alte două medalii de bronz mondiale.

Tot duminică vor mai concura Carmen Bogdan (48 kg) şi Dan Fâşie (66 kg).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite