Cursuri la Palatul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele opt terenuri în aer liber, condiţiile excelente de recuperare şi faptul că cei mici beneficiază de toată atenţia pentru a fi iniţiaţi în acest sport fac din cercul de tenis de câmp

Cele opt terenuri în aer liber, condiţiile excelente de recuperare şi faptul că cei mici beneficiază de toată atenţia pentru a fi iniţiaţi în acest sport fac din cercul de tenis de câmp de la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti locul ideal pentru ca micuţii să poată porni pe urmele marilor jucători.

Antrenorii şi instructorii instituţiei din Capitală au anunţat că în perioada 1-30 septembrie va exista o nouă selecţie pentru iniţiere. Trebuie să mai precizăm că cele opt terenuri au instalaţie de nocturnă, iar suprafaţa de joc diferă, de la una semirapidă la una rapidă, în funcţie de arenă.

Pentru cei care doresc să se înscrie la clubul de tenis de câmp din cadrul Palatului Copiilor, numerele de telefon sunt: 021.330.08.38 (secretariat), 021.330.19.66 (director tehnic). Pentru a ajunge direct la această instituţie, mijloacele de transport în comun sunt metroul, staţiile "Tineretului" şi "Mihai Bravu", şi RATB-ul, autobuzele 133, 312, 313, 381 (staţia "Palatul Copiilor").

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite