Cristina Ciocan: "Am avut condiţii infecte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Ciocan a postat pe blogul său condiţiile în care a fost cazat lotul naţional feminin de baschet în cantonamentul desfăşurat la Alexandria. Jucătoarea şi-a exprimat

Cristina Ciocan a postat pe blogul său condiţiile în care a fost cazat lotul naţional feminin de baschet în cantonamentul desfăşurat la Alexandria.

Jucătoarea şi-a exprimat indignarea faţă de modul cum au fost tratate baschetbalistele care s-au antrenat în Sala Sporturilor din localitate. "Condiţiile în care am stat au fost pur şi simplu infecte, cu un barem de 70 de lei pe zi.

Am fost cazate în camere cu trei paturi şi, fiind făcută o rezervare pentru 16 persoane, ne-am răspândit şi am stat câte două. A trebuit să ne cumpărăm noi apă, pentru că de la hotel primeam doar o sticlă de 0,25 litri, care, bineînţeles, nu ne era de ajuns. A fost îngrozitor", spune sportiva pe blogul său.

Cristina Ciocan a precizat că ştia de condiţiile de cazare şi şi-a luat de acasă aşternuturi de pat: "Eu înţeleg că nimeni nu se aşteaptă să ne calificăm, dar, totuşi, măcar puţin respect merităm şi noi. Nu mai spun de asigurarea medicală care, de fiecare dată, ne-a fost făcută cu două-trei zile înainte de începerea competiţiei".

Extrema echipei naţionale a făcut referire şi la articolul publicat în cotidianul nostru: "Am citit în ziarul <> că jucătoare precum Toma, Brosovszky sau Vass nu vor veni la lot din anumite motive. Eu am logodnicul în spital, după un accident de maşină şi, chiar dacă urmează să fie operat, eu am ajuns la lot şi m-am reaccidentat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite