Crina Coco Popescu este laureată a Premiilor de Excelenţă IAA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alpinista Crina Coco Popescu a primit joi seara un premiu special din partea Boardului Internaţional Advertising Association (IAA) România în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor de Excelență IAA. Coco a primit distincția pentru ”beneficiile de imagine aduse României şi pentru modelul de ambiţie pe care îl prezintă lumii întregi”.

În vârstă de numai 16 ani, Crina Coco Popescu este prima alpinistă din lume care a încheiat Circuitul Seven Volcanoes (cei mai înalți vulcani de pe cele 7 continente), în ianuarie 2011 după ce a atins vârful Sidley, în Antarctica. Totodată, Coco a făcut parte din prima echipă din lume care a pășit pe acest vârf. Coco Popescu este membră a ”Clubului Sportiv Montan Altitudine” afiliat “Federației Române de Alpinism și Escaladă”, are 7 recorduri mondiale în alpinism și 1 titlu de Maestru al Sportului.

image

“Mă bucur foarte mult că performanţele mele au fost apreciate”, a declarant Coco după eveniment. ”Expediția din Antarctica m-a învățat ca performanta se poate obtine de o echipa numai daca fiecare este cel mai bun in domeniul lui si demonstreaza asta in fiecare moment. Eu si echipa de suport logistic, organizatoric si de pregatire tehnica a Clubului Montan Altitudine am dovedit acest lucru”, a adăugat ea.
Gala Premiilor de Excelenţă IAA a avut loc joi seară, într-un cadru festiv, la sediul IAA. IAA Excellence Awards se află la a patra ediţie şi reprezintă o răsplată simbolică pentru cei care prin viziunea şi talentul lor au creat noi standarde de Excelenţă în industria de comunicare. Board-ul IAA România a acordat 13 Premii de Excelenţă, un premiu din partea Senatului IAA şi 3 Premii special, unul dintre ele fiindu-I acordat Crinei Coco Popescu.

Extra info

IAA este organizaţie tripartită, un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing - de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări.

În România, IAA reuneşte peste 170 companii, firme care fac publicitate pentru produsele / serviciile lor, medii şi agenţii de publicitate. Rolul său este să promoveze în România standardele internaţionale recunoscute în domeniul publicităţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite