Cosmin Hănceanu a câştigat medalia de bronz în proba de sabie, la Campionatele Mondiale de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scrimă
scrimă

Sabrerul românul Cosmin Hănceanu a câştigat, astăzi, medalia de bronz în proba individuală din cadrul Campionatelor Mondiale de la Paris. Cosmin a fost învins în semifinalele de coreeanul Woo Young Won, cu 15-10.

Până în semifinale, Cosmin Hănceanu a trecut, în primul tur al competiţiei, de Zhanserik Turlibekov (Kazakhstan), scor 15-7, în al doilea tur de ucraineanul Dmitro Boiko, scor 15-9, în turul al treilea de românul Tiberiu Dolniceanu, scor 15-10, în optimi, de ucraineanul Dmitro Pundik, scor 15-10, iar în sferturi, de rusul Alexei Iakimenko, scor 15-13.Ceilalţi români participanţi au avut următoarea traiectorie pe planşa din capitala Franţei. Rareş Dumitrescu, vicecampion mondial anul trecut, a ieşit în în şaisprezecimi, fiind eliminat de Dimitri Lapkes (Belarus), 14-15, după ce a condus cu 13-9.

Florin Zalomir s-a oprit tot în şaisprezecimi, fiind învins de Aron Szilagyi (Ungaria), iar Tiberiu Dolniceanu a ieşit în turul doi, compatriotul şi medaliatul cu bronz fiind cel care l-a scos din concurs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite