Copiii sunt aşteptaţi la lecţii de înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe perioada vacanţei de vară, la bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu" se organizează selecţii şi cursuri de înot. Şedinţele de pregătire durează zece

Pe perioada vacanţei de vară, la bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu" se organizează selecţii şi cursuri de înot. Şedinţele de pregătire durează zece zile şi costul unui abonament variază între 150 şi 200 de lei.

Pentru mai multe informaţii puteţi suna la numărul de telefon 0723.047.523, persoană de contact Marius Grigore, sau accesând site-ul www.bsc.com.ro. Tot în Capitală vă recomandăm bazinul din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, unde puteţi obţine informaţii la numărul de telefon 021.2103519.

Lecţiile de înot se desfăşoară pe toată durata vacanţei de vară, fără întrerupere. După şedinţele de iniţiere de zece zile, copilul poate opta pentru performanţă la unul din cluburile la care s-a înscris, însă taxa lunară va fi între 200 şi 400 de lei, în funcţie de alegerea făcută de viitorii performeri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite