Contador, fluierat de public la ceremonia de prezentare a echipelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contador nu a avut parte de o primire prea plăcută
Contador nu a avut parte de o primire prea plăcută

Alberto Contador, care va lua sâmbătă startul în Turul ciclist al Franţei în aşteptarea unei decizii după controlul pozitiv de anul trecut, a fost huiduit de public la Puy-du-Fou, în timpul ceremoniei de prezentare a echipelor participante la Marea Buclă.

Venit o dată cu colegii săi din formaţia Saxo Bank la finalul prezentării celor 22 de echipe, spaniolul, triplu învingător al cursei (2007, 2009, 2010) a fost fluierat de cei 7.000 de spectatori aflaţi în incinta amfiteatrului galo-roman din parcul vandeean, în pofida unor aplauze izolate.

Rivalul său aşteptat, luxemburghezul Andy Schleck fusese aplaudat câteva minute mai devreme.

"Nu lumea decide, a reacţionat Frank Schleck, fratele mai vârstnic al lui Andy. Dacă este aici, este pentru că poate concura. Vom aştepta rezolvarea după Tur".
După ceremonie, Contador şi coechipierii săi s-au dus în spaţiul rezervat jurnaliştilor, pozând pentru tradiţionala fotografie de echipe, după care au revenit la autobuz, evitând întrebările gazetarilor.

Ceremonia de prezentare a prilejuit un spectacol de circa 2 ore, sub privirile lui Philippe de Villiers, fost preşedinte al Consiliului general al Vandeei, din care a demisionat în octombrie 2010, dar a fost cel care a obţinut ca Marele Start să plece din Vandeea, o provincie extrem de orgolioasă din Franţa, chiar mai mult decât altele, deşi o asemenea situaţie pare imposibilă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite