Conflicte, supărări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sportul este un factor de echilibru neglijat" România a fost răvăşită şi în această vară de calamităţi naturale. În urma ploilor, apele s-au învolburat şi au ieşit din albiile

"Sportul este un factor de echilibru neglijat"

România a fost răvăşită şi în această vară de calamităţi naturale. În urma ploilor, apele s-au învolburat şi au ieşit din albiile lor, pricinuind oamenilor supărări mari şi chiar drame.

Natura şi-a schimbat atitudinea faţă de noi de la o zi la alta. Nici oamenii nu au fost altfel. Consecvenţa şi echilibrul au devenit tot mai rare în relaţiile interumane. Cu greu găseşti un spaţiu în care să nu detectezi un conflict, o dispută, de cele mai multe ori artificial create.

Viaţa este grea şi din aceste motive. Prea puţini se gândesc la sănătate şi-şi uzează forţele, fizice şi mentale, cu tot felul de intrigi care au o influenţă nefastă, fiindcă se adună în fiecare dintre noi.

Dar cum înţelepciunea a devenit o rara avis şi o găsim mai mult în cărţi decât în comunicarea zilnică, mergem înainte în aceste condiţii.

Sportul pentru toate vârstele este o soluţie de refacere a tonusului şi de regenerare a optimismului, dar el se practică şi acum cu destulă reţinere şi numai după ce medicii îşi spun cuvântul. Mişcarea, sportul ar trebui să devină pentru toţi o stare de spirit, un mijloc de dinamizare a atitudinii pozitive.

Nu întâmplător înaintaşii au constatat că o minte sănătoasă se formează într-un corp sănătos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite