Concursuri de înot pentru cei mici, dar şi bunici, la Izvorani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înot Masters
Înot Masters

Asociaţia Municipală de Nataţie Bucureşti a organizat în perioada 13-14 noiembrie mai multe concursuri de profil, evenimentele având loc la Bazinul Olimpic Sydney 2000 din incinta Complexului Olimpic Izvorani.

Într-o primă fază s-a desfăşurat Cupa de Toamnă sau Cupa Becel, adresată copiilor de 7-8 și respectiv 9 ani. Au participat aproximativ 400 de concurenţi din 12 cluburi bucureştene. Concursul a fost câştigat de Aqua Team, care a primit din partea sponsorului un cec în valoare de 1.500 de euro.

Tot la aceeaşi categorie de vârstă, în perioada 4-5 decembrie s-a desfăşurat şi Cupa Moş Nicolae, care a avut grijă să-i premieze pe toţi participanţii, la fel de numeroşi ca în întrecerea trecută.

A urmat apoi Cupa de Toamă Open (20-21 noiembrie)destinată veteranilor acestei discipline olimpice deosebit de atrăgătoare. La competiție au participat un număr aproximativ de 120 de concurenți cu vârste cuprinse între 21 şi 67 de ani.

Printre aceștia s-au numărat legendarele Carmen Bunaciu (vicecampioană mondială) și Anca Pătrăşcoiu (locul 3 la JO), acestea fiind secondate de alți numeroși campioni/campioane naționali/balcanici etc.

Competiția s-a bucurat de un real succes privit mai ales prin prisma bucuriei prilejuită de revederea colegilor de antrenament, a adversarilor, prietenilor, după o perioada ceva mai îndelungată de la încheierea activității competiționale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite