Complot sau paranoia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul federal Drăgănescu îl acuză pe medicul Florin Oancea de accidentarea Ionelei Gâlcă. Un nou scandal ţine capul de afiş în handbal. Federalul Remus Drăgănescu şi medicul Florin Oancea se contrazic în privinţa accidentării suferite de Gâlcă.

 Pivotul Ionela Gâlcă s-a accidentat duminică seara, în partida câştigată de echipa ei, Rulmentul Braşov, 49-15 cu VOC Amsterdam, în Cupa EHF. 

Ionela a părăsit terenul când mai erau aproximativ 12 minute de joc. Aflat la meci, antrenorul federal Remus Drăgănescu a reacţionat, acuzându-l pe doctor. „Medicul ar fi trebuit să-şi protejeze jucătoarea, mai ales că se ştia că are probleme de sănătate.

Am prevăzut această accidentare încă înainte ca ea să aibă loc. Cred că Ionela nu ar fi trebuit să evolueze într-un meci ca acesta, care practic nu mai avea nicio miză, întrucât echipa sa era deja calificată”, a declarat Drăgănescu.

Analizele vor stabili cine are dreptate

Medicul Florin Oancea a reacţionat la aflarea acestor acuze, afirmând că Gâlcă nu s-a accidentat la meciul amintit: „Jucătoarea a suferit o ligamentoplastie, ea având o problemă cu ligamentul încrucişat anterior, iar lovitura sa este mai veche.

Recuperarea a fost incompletă, iar din această cauză sportiva a avut un deficit de extensie. Normal, domnul Drăgănescu ar fi trebuit să cunoască faptul că handbalista lotului naţional a făcut infiltraţii cu acid hialuronic înainte de a participa la Cupa Mondială”, a declarat Oancea pentru „Adevărul”.

Florin Oancea a mai precizat că Gâlcă a făcut ieri un RMN, iar rezultatul analizei va confirma dacă aceasta va mai putea să evolueze: „Sper ca domnul Drăgănescu să vadă RMN-ul şi să se convingă că nu se fac «accidentări comandate». Există posibilitatea ca jucătoarea să fie operată dacă se va agrava acest deficit de extensie“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite