Competiţia de snowboarding din Parcul Carol se va desfăşura în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Snowboard
Snowboard

Competiţia de snowboarding "Dew Tour 2011" care trebuia să aibă loc, sâmbătă, de la ora 11.00, în Parcul Carol a fost mutată în Parcul Tineretului.

Parcul Tineretului din Bucureşti va găzdui, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, o competiţie de snowboarding, care va mai cuprinde etape la Sinaia şi Predeal, valoarea totală a premiilor fiind de 7.500 de euro.

"Dew Tour 2011" îi provoacă, sub sloganul "Du-ţi placa acolo unde îi este locul", pe cei mai experimentaţi dintre snowboarderi să îşi demonstreze calităţile în cele trei oraşe.

În Bucureşti a fost amenajat special un traseu pentru acest concurs.

Publicul este invitat să urmărească spectacolul oferit de rideri şi să facă primii paşi pe placă cu ajutorul unui instrument de antrenament pentru rideri, indoboardul.
Pentru etapele următoare, Dew Tour se mută la Predeal, pe 19 februarie, şi la Sinaia, pe 5 martie.

Cea de-a doua etapă este înscrisă în circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atât riderilor începători, cât şi celor profesionişti.

Ultima etapă, cea de la Sinaia, are un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi împărţiţi în două grupe, una de începători şi una de profesionişti. Concursul se va desfăşura astfel: participanţii din fiecare grupă vor concura unul contra unu, fiecare probă fiind eliminatorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite