Roxana Cocoş, medaliată cu argint la haltere: “Îmi place să pozez sexy”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliată cu argint la haltere, la 69 de kilograme, Roxana Cocoş mărturiseşte că este o adevărată domnişoară dincolo de podium. În lumea halterelor, fetele au trăsături masculine, însă Cocoş ar câştiga aurul la frumuseţe.

Cocoş este o prezenţă inedită pe podiumul de haltere. Şi asta pentru că arată total diferit faţă de adversarele ei. Românca are mereu grijă de aspectul ei, se fardează înainte de concurs şi nu-şi uită niciodată cerceii la vestiare. Vicecampioana olimpică începând de miercuri, Roxana a dezvăluit pentru Click! faptul că îi place să se dichisească şi că dincolo de sala de sport are ocupaţiile unei tinere obişnuite.

“Când nu sunt la concurs sau în sala de forţă mă îmbrac în ţinute elegante. În plus, sunt o maniacă atunci când vine vorba de shopping. Aş sta toată ziua prin magazine, dacă aş avea timp”, ne-a mărturisit halterofila, care a demonstrat că se mândreşte cu corpul ei şi că nu are prejudecăţi în faţa aparatului de fotografiat.

A fost o experienţă interesantă şi cred că orice femeie îşi doreşte să facă acest lucru măcar odată în viaţă.Îmi place să pozez sexy”, a mai precizat Roxana, care şi-a pus de curând un diamant pe un dinte. Sportiva originară din Bucureşti, şi-a găsit “jumătatea” tot în persoana unui sportiv: ”Iubitul meu a fost şi el halterofil şi ştie cum e viaţa de sportiv de performanţă. Nu ne-am mai văzut de trei luni, nu prea avem timp pentru viaţa personală. Dupa Olimpiadă o să plec într-o vacanţă”.

Ridică 15 tone pe săptămână

Puţină lumea ştie ce înseamnă antrenamentele la haltere. Deşi nu pare deloc un sport de domnişoare, femeile trag aproape cot la cot cu bărbaţii la şedinţele de pregătire. Roxana a dezvăluit că nu a ţinut niciodată cu exactitate şirul kilogramelor pe care le ridică, însă ceea ce aproximează este o cifră de-a dreptul uluitoare:” Săptămânal sunt cam 15 tone. Dacă faci un antrenament extins, sunt foarte multe tone. Antrenamentele durează în jur de cinci - şase ore pe zi. Acum, cu Olimpiada, m-am antrenat foarte mult”.

Roxana Cocoş
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite