Cititorii "Adevărul" salută performanţele obţinute de gimnaste la Bruxelles: "Bellu şi Bitang sunt antrenorii de aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii au umplut pagina de Facebook a cotidianului "Adevărul" cu elogii la adresa gimnastelor şi a antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang, în urma performanţelor excelente obţinute la Campionatele Europene de la Bruxelles.

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de gimnastică de la Bruxelles, cu şase medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

Iată câteva dintre cele mai interesante comentarii:

Şulea Cătălin: BNR ar trebui să investească în clonarea lui BELLU ŞI BITANG!

Elena Moşteanu: Mai este aşa de puţin timp până la Olimpiadă! Le urăm fetelor sănătate multă, capacitate de dozare a eforturilor în timpul antrenamentelor viitoare, le dorim antrenorilor răbdare şi înţelegere, iar noi aşteptăm repetarea performanţelor de la europene. Succes!!!

Băcăuanu Fabian: Am mai spus-o de atâtea ori şi o mai spun înca odată : atât timp cât va fi omul potrivit la locul potrivit, România nu va avea decât de câştigat. Mă refer la faptul că, dacă nu greşesc, parcă Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost luaţi la minister (al sportului) unde nu zic că nu or fi facut ceva bun şi acolo dar locul lor unde s-au consacrat este în sala de sport. Nadia Comăneci nu a fost o întâmplare. Exemplul lor, a acestor antrenori, trebuie dus la scara întregii ţări! Trăiască antrenorii de aur!

Bechir Nelu: fără antrenorii lor, superBelu şi superBitang, aceleaşi fete minunate nu mai câştiga. atenţie, oameni buni, la acest superadevar, acum reconfirmat...cu forminte la conducere, românia era mediocră!

Anton Adrian Florin: Bravo fetelor! Hai România! Să arătam din nou lumii cât de buni suntem! Să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite