Cătălina Ponor s-a accidentat şi ratează participarea la Cupa Elveţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a suferit o accidentare şi nu va mai lua startul la Cupa Elveţiei, în 6 noiembrie, competiţie la care urma să facă pereche cu Marian Drăgulescu.

Potrivit anunţului de miercuri al FR Gimnastică, "o accidentare de ultimă oră a Cătălinei a obligat-o pe aceasta să-şi anunţe retragerea, iar imposibilitatea de a găsi o altă parteneră pentru Marian Drăgulescu, a condus la forfait-ul acestora"

După retragerea din competiţie a perechii Ponor-Drăgulescu, România va fi reprezentată doar de echipa formată din Flavius Koczi şi Ana Porgras. Cupa Elveţiei la gimnastică se va desfăşura în Hellenstadion, din Zurich, competiţia debutând în 1982. De-a lungul timpului, gimnaştii români au participat la numeroase ediţii, ultima dată când au cucerit trofeul fiind în 2007, prin Steliana Nistor şi Flavius Koczi.

La ediţia din 2011 vor lua parte, printre alţii, deţinătorii Cupei - germanii Elisabeth Seitz şi Fabian Hambuchen, dar şi sud-coreeanul Hak Seon Yang, rusoaica Ana Dementieva, ucraineanul Nikola Kuksenkov sau elveţianul Pascal Bucher.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite