Campionatul Naţional de beach-volley debutează miercuri, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
volei pe plajă
volei pe plajă

Prima etapă a Campionatului Naţional de beach-volley va avea loc la Cluj, începând de miercuri, cu participarea a 25 de echipe din ţară.

Competiţia se va derula de miercuri şi până duminică, fiind înscrise 25 de echipe, din Bucureşti, Constanţa, Oradea, Zalău, Câmpia Turzii şi Cluj. Potrivit regulamentului, primele opt echipe din clasamentul întocmit de FR Volei vor evolua direct în finală, iar celelalte 17 participante vor juca mai întâi în calificări, începând de miercuri. Dintre acestea, doar opt echipe vor obţine calificarea în finală.

Terenul de joc a fost amenajat în faţa Sălii Sporturilor "Horia Demian", din Cluj. "Pentru a crea această plajă, la standardele impuse de Federaţia Română de Volei, au fost aduşi pe platoul Sălii Sporturilor peste 150 de metri cubi de nisip cu o granulaţie specială, potrivită jocului de volei pe nisip. Prin acest eveniment încercăm să le dezvoltam clujenilor ideea de a face sport în aer liber. În afara orelor programate pentru meciurile din competiţia oficială, oricine poate veni pe plaja amenajată pe platoul Sălii Sporturilor, pentru a juca gratuit o partidă de beach-volley, alături de prieteni", a declarat organizatorul turneului, Andrei Crişan.

Publicul va asista gratuit la meciuri, fiind amenajate peste 100 de locuri în tribune

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite