Rezultate Campionatul Naţional de Badminton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatele Naţionale de badminton 2009, seniori, veterani şi amatori, organizate sub egida Federaţiei Române de Badminton, au avut loc în la complexul Banu Sport din Timişoara.

Patru probe de concurs au fost dominate de sportivii din Bacău, iar proba de simplu fete a desemnat-o campioană naţională, al doilea an consecutiv, pe sportiva timişoreană Sonia Olariu, în vârstă de numai 17 ani. Olariu a fost urmată în clasament de Alexandra Milon (Bacău) şi de Florentina Petre şi Alexandra Agu (ambele din Bacău), clasate pe locul 3.

La simplu masculin s-a impus băcăuanul Robert Ciobotaru, urmat de Florin Pătroaica (ambii din Bacău), în timp ce pe locul trei s-au situat Daniel Cojocaru (Bacău) şi Gelu Constantinescu (Bucureşti).

Campioni la dublu masculin au devenit Ionuţ Grădinaru şi Florin Pătroaica (Bacău), învingători în finala cu Vincent Dusnoski şi Florin Posteucă (ambii din Timişoara).

Titlul la dublu feminin a revenit băcăuancelor Alexandra Milon şi Florentina Petre, urmate în clasament de concitadinele lor Alexandra Agu şi Diana Apostu.

La dublu mixt s-au impus Robert Ciobotaru şi Florentina Petre (Bacău), în faţa cuplului Florin Pătroaica/Alexandra Milon.

La secţiunea veterani şi amatori participarea în acest an a fost impresionantă, se arată într-un comunicat remis Agerpres. Peste 80 de jucători (23 fete, 57 băieţi) au avut 159 de înscrieri la diferitele probe de concurs, cu 99 de meciuri jucate şi un total de 40 de ore disputate doar la aceste secţiuni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite