Campionatul Naţional de Culturism şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness s-a desfăşurat la Reghin
Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness s-a desfăşurat la Reghin

Una din cele mai importante competiţii de bodybuilding din ţară şi-a desemnat sâmbătă câştigătorii. Cei mai în formă sportivi s-au întrecut la 12 categorii. La eveniment a participat şi unul dintre cei mai bine cotaţi culturişti din lume, Michael Kefalianos.

Având 3 medalii de aur, obţinute de 3 cluburi diferite, Baia Mare a dovedit că este în momentul de faţă cel mai puternic centru de pregătire pentru culturismul românesc. Almas Vlad (Gold Star Baia Mare, categoria 75 kg), Grad Nicolae (CSM Baia Mare, categoria 85 kg) şi Farcaş Bogdan Ioan (Gym Ovidiu Baia Mare, 65 de kilograme) au adus faimă Maramureşului, în timp de Blaj Octavian Dan (Rapid Oradea) se va întoarce cu două trofee extrem de preţioase, la categoria 70 de kilograme şi open masculin.

Foarte apreciate de public au fost şi prestaţiile senioarelor care au reuşit să impresioneze atât prin musculatura perfectă, cât şi prin eleganţă. Aici, medaliile de aur au fost împărţite între Mic Bianca (CSU Cluj Napoca) câştigătoare la categoria 55 kilograme, respectiv open, şi Şerban Mihaela Beatrice (CS Teleorman Alexandria) câştigătoare la categoria 55 kilograme.

Lista sportivilor care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a fost completată de Botescu Ovidiu (CS ING Cîmpulung Moldovenesc, categoria 80 kilograme), Manea Marcel (Power Gym Medias, categoria 90 kilograme) - Racoveanu Daniel (Champions Gym Bucuresti, categoria 100 kilograme) şi Ciur Andrei (CSS 5 Bucuresti, categoria plus 100 kg).

"Sunt plăcut surprins de popularitatea pe care o are acest sport aici. Ţin să-l felicit pe Gabi (n.r. - Sebastian Gabriel Toncean - organizatorul Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness) pentru organizarea evenimentului. Am rămas extrem de impresionat de pasiunea şi dăruirea cu care cei de aici se implică în promovarea bodybuildingului", spune Michael Kefalianos.

Prezenţa în sală a grecului, multiplu medaliat internaţional, cu peste 25 de distincţii câştigate în ultimii 5 ani, a fost un motiv în plus pentru cei 63 de competitori să-şi etaleze calităţile fizice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite