CSU Asesoft, afară din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă ploieştenii au învins, marţi, formaţia franceză SAOS Hyeres Toulon cu scorul de 77-67, pe teren propriu, în prima manşă a turului II preliminar, echipa din Hexagon se impusese cu

Chiar dacă ploieştenii au învins, marţi, formaţia franceză SAOS Hyeres Toulon cu scorul de 77-67, pe teren propriu, în prima manşă a turului II preliminar, echipa din Hexagon se impusese cu scorul de 103-77.

Băieţii tehnicianului Vladimir Arnautovici s-au arătat neputincioşi în a reduce din diferenţa de 26 de puncte cu care plecaseră din Franţa în prima manşă a turului preliminar II. Chiar dacă a dat speranţe şi a controlat întreg meciul, campioana României a ratat calificarea în grupele EuroChallenge Cup.

Cei mai buni marcatori ai partidei de la Ploieşti au fost: Hargrove (20), Cepulis (12), Osmokrovic (11). Pentru francezi, principalul marcator a fost Masingue (17). „Am avut o misiune ingrată, iar jucătorii au vrut mult. Din păcate nu au prins cea mai bună formă“, a precizat antrenorul ploieştenilor, Vladimir Arnautovici. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite