CSM Oradea a ratat calificarea în semifinalele LEN Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la polo, CSM Oradea, a ratat, miercuri, pe teren propriu, calificarea în semifinalele LEN Trophy, la aruncări de la 5 metri, în faţa formaţiei ungare Honved Budapesta.

Pe reprize, scorul a fost 3-2, 2-2, 3-1 şi 1-1 (9-6). În prelungiri: 0-1 şi 1-0 (10-7). După aruncările de la 5 metri, scor final: 12-11.

Cu aproape două minute înaintea finalului, CSM Oradea avea asigurată calificarea, având 9-5 avantaj, dar nu a reuşit să menţină în faţa adversarilor. Honved a redus la 9-6 şi, conform regulamentului, datorită faptului că diferenţa finală din retur a fost aceeaşi ca în tur (3 goluri), când Honved a câştigat, cu 12-9, s-a intrat în prelungiri. Ungurii au fost mai concentraţi la finalizare în prima repriză, 9-7, dar Negrean a readus speranţele în minutul 36, 10-7. Timpul s-a scurs însă fără ca vreo echipă să mai înscrie, astfel că s-a ajuns la lovituri de la 5 metri, pentru departajarea echipei calificate în semifinale. Portarul orădenilor, Ferenc Barat a apărat a doua aruncare, dar Chioveanu a ratat pentru CSM, scorul fiind 1-1, după două runde de aruncări. A urmat şi ratarea lui Kincses pentru gazde, Szivos a dus scorul la 1-3 pentru Honved, Creţu a înscris pentru 2-3, dar Toth a înscris şi el, pentru 2-4, aducând calificarea echipei sale. Ultima aruncare pentru CSM Oradea nu s-a mai executat.

Marcatori:

CSM Oradea – Creţu 4 goluri, Negrean 3, Diaconu 3, Monostori 1, Kincses 1.

Honved Budapesta – Toth 3, Harai 2, Salamon 2, Szivos 2, Nagy 1, Batori 1.

Meciurile din semifinale sunt programate în 16 februarie (turul), respectiv 9 martie (returul).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite