CM de canotaj/Tricolorele s-au calificat în finala probei de 8+1 feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul feminin de 8+1 al României s-a calificat în finala Campionatelor Mondiale de canotaj din Noua Zeelandă, după ce a terminat pe locul secund în seria a doua.

Echipajul format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Mironcic şi cârmaciul Teodora Stoica a terminat cursa în 6 minute, 4 secunde şi 5 sutimi, fiind depăşit de Canada (6:01.72).

În seria a doua a mai concurat echipajul ţării gazdă şi Germania, însă acestea se vor întrece în recalificări pentru un loc în finală.

Timpul obţinut de România este al treilea din serii, cea mai bună performanţă fiind înregistrată de Statele Unite ale Americii, care au terminat cursa din prima serie în 6 minute, zero secunde şi 52 de sutimi.

Cea de-a patra echipă calificată direct în finala probei feminine de 8+1 este Marea Britanie, ocupantă a locului secund în prima serie, în vreme ce China, Olanda şi Rusia se vor întrece, alături de Noua Zeelandă şi Germania, în recalificări.

Finala probei feminine de 8+1 din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj din Noua Zeelandă este programată pentru duminică, în jurul orei 4.20 (ora României).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite