CM canotaj/România s-a impus în finala B a probei de dublu rame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul feminin de dublu rame al României a câştigat, sâmbătă, finala B din cadrul Campionatelor Mondiale de Canotaj care se desfăşoară pe lacul Karapiro din Noua Zeelandă.

Echipa României, formată din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, au terminat cursa în 7 minute, 28 de secunde şi 0 sutimi.

În finala B a probei de dublu rame au mai participat şi echipajele din Croaţia (7:30.14), locul secund, China (7:31.14), locul al treilea, şi Olanda (7:43.88), poziţia a patra.

Câştigătoarele medaliei de aur de la Campionatele Europene din Portugalia, din luna septembrie, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, au obţinut medalia de argint la ediţia precedentă a Campionatelor Mondiale, care a avut loc în Polonia.

Singura şansă a României de a obţine o medalie la CM de canotaj din Noua Zeelandă o reprezintă echipajul de 8+1, format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Mironcic şi cârmaciul Teodora Stoica, acesta urmând să participe, duminică, în finala acestei probe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite