CM de Gimnastică : Veşti bune! Cătălina Ponor nu este accidentată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor (foto Petrică Tănase)
Cătălina Ponor (foto Petrică Tănase)

Doar cu trei zile înainte de debutul calificărilor de la CM de gimanstică din Japonia, Cătălina Ponor a părăsit antrenamentul cu o pungă de gheaţă înfăşurată în jurul gleznei.

Rămasă în ţară, Mariana Bitang a afirmat faptul că lidera echipei noastre se simte bine şi nu este în niciun fel de pericol să fie retrasă din concurs. „Are o jenă uşoară. Nu este vorba despre nimic grav", a mărturisit aceasta. Acest lucru a fost confirmat şi de preşedintele federaţiei de gimnastică, Adrian Stoica. "Se află sub tratament inflamatoriu. A făcut o radiografie şi nu are nimic osos. Credem că va fi bine pînă la ora concursului!", a adăugat Stoica.

Campionatul mondial de la Tokyo debutează vineri. România se află în subdiviziunea a doua a calificărilor şi va intra vineri în concurs alături de Venezuela şi de două grupe mixte alcătuite din gimnaste din Finlanda, Croaţia, Portugalia şi Danemarca începînd cu ora 7:15, ora României. La acest CM există 10 astfel de subdiviziuni care se vor desfăşura în două zile.

Primele opt echipe din calificări merg în finala pe echipe (11 octombrie), dar şi la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Tot în urma calificărilor se stabilesc şi gimnastele care vor evolua în finala de la individual compus (13 octombrie) şi în cele de pe aparate (15 şi 16 octombrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite