CE de nataţie/Norbert Trandafir a ratat calificarea în semifinale la 100 metri liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Norbert Trandafir a ratat, joi, calificarea în semifinalele probei de 100 de metri liber, la Campionatele Europene de nataţie, de la Budapesta. Românul a luat startul în seria a şasea (din 9), încheind cursa pe locul trei, cu timpul de 50.19 secunde, insuficient însă pentru calificarea mai departe. Seria a fost câştigată de belgianul Yoris Grandjean, cu 49.97 secunde. La general, Trandafir s-a clasat pe locul 25, din 56 de sportivi.

Norbert Trandafir va concura pentru România şi în proba de 50 metri liber, în timp ce în prima zi a competiţiei, sportivul român a încheiat pe ultimul loc (43) calificările la 50 metri fluture, cu timpul de 25.12 secunde.

Până în prezent, alţi patru sportivi din delegaţia României au ratat calificările în fazele superioare, după cum urmează: Alexandru Coci, locul 14, în semifinale la 200 metri fluture, Ionela Cozma, serii la 100 de metri liber, Alin Artimon, serii la 200 metri liber şi Dragoş Agache, locul 11 în semifinale, la 100 de metri bras.

Delegaţia României la CE de la Budapesta include şase sportivi la nataţie şi trei la sărituri în apă, care sunt înscrişi în mai multe probe de concurs.

Obiectivul impus la competiţia din ţara vecină este câştigarea unei medalii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite