CANOE: Dumitrescu şi Mihalachi, încă un aur la Mondiale pe distanţa de 500 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aurul de ieri de la 1000 de metri, sportivii Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au devenit campioni mondiali şi pe distanţa de 500 de metri, la Poznan (Polonia).

Pe podium au mai urcat echipajele din Rusia şi Azerbaidjan.

Tot duminică, la canoe simplu 500 de metri, Silviu Simioncencu s-a clasat pe locul şapte, aceeaşi poziţie fiind ocupată şi de echipajul de kaiac dublu, tot pe 500 de metri, format din sportivii Dan Costea şi Petruş Gavrilă.

Până în prezent, România are în palmares, la CM de la Poznan, trei medalii, ambele la masculin: argint, prin echipajul C4 masculin, format din sportivii Gabriel Gheoca, Nicolae Bogdan, Mihail Simion şi Florin Comănici, respectiv aur de două ori, prin echipajul de la canoe dublu, format din Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi.

De asemenea, în finală la canoe simplu 1000 metri, Silviu Simioncencu s-a clasat pe locul cinci, iar echipajul de kaiac patru (Traian Neagu, Iustin Porcăraşu, Vasile Ştefan şi Toni Ioneticu) s-a clasat pe locul opt, tot în finală la 1000 de metri. La feminin, echipajul de kaiac dublu (Bianca Pleşca şi Irina Lauric) a încheiat cursa de 1000 de metri pe locul 9.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite